• COPENHAGEN BRUSH™ 1.338,00 NOK
  • Copenhagen Hair Brush™ 669,00 NOK
KJØP NÅ

Vilkår

Godta våre handelsbetingelser før du fortsetter.

KERAMISK VARMLUFTSBØRSTE

 

KERAMISK VARMLUFTSBØRSTE

Copenhagen Hair er en multifunksjonell varmluftsbørste som gjør det enkelt å skape volum, glatt hår eller lage naturlige krøller. Hårføneren er rolig og enkel å rengjøre etter bruk. Copenhagen Hair er velegnet til alle hårtyper og lengder.

 Copenhagen Hair styler har en motor på 800W samt 2 varmetrinn og en kaldluftsfunksjon som gjør frisyren ekstra holdbar. Hårføneren kommer med to hårruller, en 38 mm keramisk hårrull og en 22 mm myk børste på 20 mm med vildsvinhår. Hårrullene motvirker effektiv statisk elektrisitet og etterlater håret mykt og skinnende blankt. Den unike krølltangen er også utstyrt med en lang ledning.

 

FOR ET FYLDIG LOOK

Ønsker du mye volum i håret, da er Copenhagen Hair det perfekte stylingsverktøyet for deg. Den elektriske føneren lar deg tørke, glatte, krølle eller skape fylde og tekstur i håret med ett og samme stylingsverktøy.

Copenhagen Hair kan brukes i både tørt og fuktig hår. Begynn med å dele håret i seksjoner og fest dem på hodet med en hårklemme. Ta et hårdekke på ca 3-5 cm ned, og plasser hårføneren under håret nær hodebunnen. Hold hårdekselet med den ene hånden, og la børsten gli gjennom håret. Ved enden av hårlokken, trekk håret rundt børsten og rull forsiktig tilbake til hodebunnen. Avhengig av ønsket frisyre, holdes børsten i håret i 15-30 sekunder, før du tar den ut.