• COPENHAGEN BRUSH™ 1.338,00 NOK
  • Copenhagen Hair Brush™ 669,00 NOK
KJØP NÅ

Vilkår

Godta våre handelsbetingelser før du fortsetter.

Om oss

Copenhagenhair.dk startede med den mission om at samle de bedste og mest anerkendte  produkter fra hele verden på én online butik. Det er denne drøm og mission der har drevet virksomheden hele vejen frem til hvor den er i dag.

Siden starten har vi fået mere end 80.000 glade kunder. Det er gået helt vildt hurtigt og meget bedre end vi nogensinde turde drømme om!

Hos copenhagenhair står vi inde for gennemsigtighed, og synes at det er ekstremt vigtigt at du som kunde hos os er tilfreds igennem hele købet. Derfor bestræber vi os på at være på livechatten minimum 10 timer om dagen, til at hjælpe og rådgive vores kunder. Samtidig har vi et effektivt lagerteam som tager sig godt at din pakke fra lageret og til din hoveddør eller pakkeshop. 

Copenhagen hair er de seneste par måneder blevet anerkendt utrolig meget af store kendte personligheder i Danmark. Det er vi utrolig taknemmelige for, det viser blot at vores mission om at skabe en verden af de bedste produkter lykkes!

Du er altid velkommen til at besøge os på vores kontor / lager, til en snak om vores produkt. (find vores adresse i vores handelsbetingelser)